måndag 31 augusti 2009

Igår kväll vid halv tio kom vi hem till Ockelbo igen, som vi kom fram till har ett mindre torg än fontänen vid rondellen i Stockholm är. Ganska komiskt.
Hur som helst har vi haft kanon mysigt, såklart. Shopping i massor och grönan sysselsatte vi oss med på lördagen. Den nya karusellen insane blev det dock inte, eftersom den såg ut att vara lite för insane vilket kanske inte är något för mig som får panik och skriker som en idiot i bergodalbanan som inte ens går att jämföra med den. haha
Söndagen ägnade vi oss åt att må dåligt över pengarna som hade försvunnit från gårdagen, kläderna som vi inte kunde köpa och skorna som var för dyra. Min budget som jag satt på 20 kronor sprack dock efter 5 minuter då jag var tvungen (?) att köpa ytterligare en tröja. Hopplöst alltså.
Bilder blev det inte allt för många av, eftersom kameran dog efter 10 minuters användning. Men det är smällan man få ta. Några finns det iallafall.


En (vääldigt) hungrig Julia på John ChrisMartin Stenmark på sommarkrysset på grönanMåns Zelmerlöw som programledareLite föör snurrigt på lustiga huset?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar